fredag, mars 07, 2008

Efterlysning!!!

Vill du lära dig redigera bilder i Photoshop?



Eftersom många idag fotar med digitala kameror och själva skriver ut sina bilder är det många som hört av sig och vill lära sig redigera sina bilder. Vi har planer på att starta en kurs i bildredigering. Vill du vara med?

NBV Älvsbyn startar nu en kurs för tjejer. Kursen är upplagd på fem träffar och kommer att kosta 400 kr. Då ingår lånedator och material.
Anmälan till mig här på bloggen.

9 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Bra idé!! Jag brukar fixa lite i photoshop, men mest ljuset, röda ögon och så...Nu behöver jag en ny kamera....den jag har nu har kraschat i golvet, men fungerar hjälpligt ännu.....

Hoppas att en skön helg väntar på dig! Kram!

Handplockat sa...

Neta och jag vill gå så nu vet du det =)

hälsa brudparet ni får nog en mysig kväll

ha det bäst

Ljuva ro sa...

Va roligt med kurs! Jag vill ha ny kamera, har slitit ut min sen jag fick barn och började blogga, hihi! Redigeringskurs vore nåt för mig... men jag bor långt från Älvsbyn!

Änglahem sa...

Lite väl lååångt...tyvärr!!

Önskar dig en skön helg!

Kramar
Ulrika

mittiminvillervalla sa...

Hallåj i stugan!

Ja, stuga och stuga :o) Du bor ju i ett slott! För såna gamla fina hus som ditt är ju som slott i mina ögon!

Hade mer än gärna anmält mej till den kursen om jag inte redan har fullt om att orka med det jag just nu håller på med. Kan ni inte starta en till hösten också? På bojn, alltså ;o)

Jag är totalt stenad när det gäller såna saker, och, skulle nyfiken som jag är, gärna mata in också detta i min virriga knopp! :o)

Jag har planer på att tillverka fler små klänningar om du fortfarande skulle vara intresserad. Bara höra av dej i så fall.

Nu ska jag fortsätta min lilla vandring här i bloggvärlden. Har verkligen inte varken hunnit eller orkat med det här senaste veckan så jag har en del att ta igen :o)

Skulle så gärna gått med i ditt pay it forward men jag hade ju det för inte så länge sedan, det var ju synd.

Hoppas du får en skön och avkopplande helg och att du känner dej piggare nu.

Kramisar Monika

mittiminvillervalla sa...

Hihihi! Som om jag skulle vara ett dyft bättre jag! Jag är ju har och hamrar och fyller din blogg med meningar och bokstäver för jämnan jag! ;o)

I alla fall så är det såååå roligt att du är tillbaka! :o) Och härligt att du känner dej piggare också.

Du har så sant i allt du skriver hos mej. Man ska göra när lusten finns och och tvinga fram någon slags produktion. Det är därför jag aktar mej för att ta emot beställningar. Mitt i allt orkar jag inte ett smack och då vill inte jag sitta med en hög som jag inte orkar mej igenom.

Håller så gärna en kurs till hösten om bara orken finns. Så vi får väl höras om det då :o)

Men oj, nu blev jag visst fast här!
Jag som bara skulle gå in och skriva några få ord var det tänkt! ;o) Surrpinne är vad jag är! Tur att det går att surra i text för min käke är så ond så jag kan knappt prata ;o)

Ha det bäst vännen!

Kramisar Monika

Smycka dig sa...

tjenis snygging... jag villlll ju gå kursen men jag hinner inte just nu, det är för mycket när jag ska hålla min egen kurs.

Men en sak är säker jag är ingen fotofantast så man kan behöva lära mig lite fotoredigering,ska ni ha en kurs till så kanske tiden finns för även mig;0)

Jag är så nyfiken på hallen ska se hur jag mår om jag orkar fara nånstas under helgen... E jobbar hela helgen så det är bara P och jag som är hemma och vi är så trötta och lealösa. Det blev en tuff vecka då man inte är riktigt kurant än.

Njuter av din musik..celine dion och barbara streisand som alltid varit min favorit, josh groban..hmmmmm stannar nog och lyssnar lite till

Stor kram
Lotta

Marita sa...

Hej gullhumlan, klart jag saknade dej igår! Jag bara smygshoppade lite - ju...
Det är ju inte samma sak utan dej! Ditt bord på reprisen var limmat och sprucket, så du hade ändå inte köpt det.
Ha en härlig lördag, Kram Marita

karrakolan sa...

Ja Brage känner sig något vilssen när han lämnat kusten, men jag har lovat att han ska få en resa med bussen igen, snart!
Allas mamma Marianne skämde bort honom helt, han avgudar henne. Tack för lånet av cuttaren, men det blev en liten grön för mig i alla fall. Rima hade en som blänkte så vackert. Jag köpte några dizeses som du säkert kan låna.
Kolla in bloggen i morgon så får du se pyssel och efterbörd från kvällen med Marita, samt några inköp också. Jag som sa jaha vadå pärlor???
Usch vad man är materialistisk, men en kvinna måste roa sig, det är bara så.
Ha en skön helg.
Carola